Postel z masivu Arleta 3 - 120/140 x 200cm

Nový produkt

Postel z masivu buk 120x200cm nebo 140x200cm. Masívní nábytek je na trhu velmi žádaným elementem, který svým kvalitním provedením zaručuje dlouhou životnost, odolnost.

Free delivery !

5-7 týdnů

22 518 Kč

- +

Masivní postel Arleta 3 120x200 nebo 140x200cm

Co říkáte na masivní provedení postele Arleta? Už celkový design postele nabízí komfort, pohodlí, eleganci. Postel je vyrobena z bukového masivu, který zaručuje pevnost, odolnost a stálost. Velkou výhodou postele je výška lehací plochy, kdy horní hrana postranice je ve výši 50cm. Tato výška zaručuje pohodlné ulehání a vstávání z lůžka. Hrany na postranicích a předním čele postele jsou zakulacené.

Postel Arleta nabízí možnost výběru ze dvou rozměrů lůžka - 120x200cm a 140x200cm. Z matrací nabízíme model Odette, z roštů Norma fis stabil. Oba produkty naleznete v příslušenství nad textem. Pro vybavení dětských nebo studentských pokojů jsou postele z masivu zárukou kvality a spokojeného spánku.

Uvedená cena platí za přírodní odstín č.1/olej, bez úložného prostoru, bez nočních stolků, bez drážkování zadního čela postele. Vzorník moření dřeva je zobrazen na fotografii.

Při výběru postele Arleta zaklikněte výše požadovaný rozměr, odstín moření, typ úložného prostoru a možnost drážkování. Podle toho se bude odvíjet cena postele.

 

Z důvodů výroby masivní postele na zakázku, jsme nuceni požadovat od zákazníka zálohu v minimální výši 1000 – 2000 Kč dle hodnoty postele. O výši zálohy Vás budeme kontaktovat e-mailem po uskutečnění objednávky max. do dvou pracovních dnů. Záloha Vám bude odečtena při konečném vyúčtování a doručení zásilky.

 

vzorník moření

Barvahnědá
Převládající materiálmasiv - dřevo
Druh dřeva / dekorbuk
Úložný prostor - postelne
Lesk - postelne
Čalounění - manželská, studentská postel, válendane
S čelem - manželská, studentská postel, válendaano
Cena postelebez matrace, bez roštu
Rozměr ložní plochy (cm)140 x 200
Typ postelevětší jednolůžko/menší dvoulůžko
Typ dětské posteleklasická
S přistýlkoune
Se zábranoune
Se skluzavkoune
Sendvičová matrace Odette - 120x200cm

120x200cm.  zajišťuje vysoký komfort pro ležení a zotavující spánekvýborné ortopedické vlastnosti vyznačuje se vysokou pružností, tvarovou stálostí a dlouhou životností kvalitní jádro se 7 zónami pro dokonalé přizpůsobení obrysům těla velmi dobrá podpora ramenní, bederní a pánevní oblasti vhodná pro alergiky vhodná pro všechny typy roštů

4 265 Kč
Sendvičová matrace Odette - 140x200cm

140x200cm.  zajišťuje vysoký komfort pro ležení a zotavující spánekvýborné ortopedické vlastnosti vyznačuje se vysokou pružností, tvarovou stálostí a dlouhou životností kvalitní jádro se 7 zónami pro dokonalé přizpůsobení obrysům těla velmi dobrá podpora ramenní, bederní a pánevní oblasti vhodná pro alergiky vhodná pro všechny typy roštů

5 191 Kč
Masivní postel s úložným prostorem Arleta...

Postel z masivu buk s úložným prostorem160x200cm nebo 180x200cm. Masívní nábytek je na trhu velmi žádaným elementem, který svým kvalitním provedením zaručuje dlouhou životnost, odolnost.

29 880 Kč