Matrace 1+1 zdarma Relax - dvě tuhosti

Nový produkt

Matrace RELAX je komfortní sedmizónová matrace s rozdílnou tuhostí obou stran matrace. Možnost výběru tuhosti ložné plochy mezi měkčí a tužší minimalizuje riziko špatné volby tuhosti matrace. Nyní AKCE 1+1 zdarma.

2-3 týdny

6 388 Kč

- +

Matrace 1+1 zdarma Relax - dvě tuhosti

Matrace RELAX je komfortní sedmizónová matrace s rozdílnou tuhostí obou stran matrace. Možnost výběru tuhosti ložné plochy mezi měkčí a tužší minimalizuje riziko špatné volby tuhosti matrace. Matrace je vhodná i pro děti, ale i pro páry s rozdílnými požadavky na tuhost lůžka. Jádro matrace je konstruováno z tepelně modifikovanépěny nové generace s vyšší hustotou, která zajišťuje ideální polohu páteře v průběhu spánku. Matrace má na jedné straně anatomické tvarování tzv. nopky, které způsobují relaxaci zádových svalů a účinně předchází bolestem zad. Masažní nopky příznivě ovlivňují prokrvení svalů a pokožky. 
Matrace je oboustranná, což zaručuje dlouhou životnost.

Potah matrace obsahuje výtažek rostliny Aloe Vera Barbaensis z rodu liliovytých, která působí pozitivně na pokožku lidského těla. Extrakt Aloe Vera se postupně uvolňuje a umožňuje dokonalou relaxaci ve spánku. Luxusní potah matrace je příjemný na dotek, prodyšný, snímatelný a pratelný do 40C.Exkluzívní třívrstvá látka  JERSEY s vysokým podílem bavlny je prošitá termorounem z dutého polyesterového vlákna, čímž zaručuje velmi dobré větrání matrace. 

Potah je vhodný pro alergiky a astmatiky a zároveň má antibakteriální účinky.

 

 

 

Matrace 1+1 zdarma - za cenu jedné matrace, vám zašleme matrace dvě. Počet 1 v košíku zahrnuje dvě matrace.

 

 

Parametry:

nosnost: do 120 kg
tuhost: 2 tuhosti, měkčí a tužší strana
výška matrace: 15 cm
záruční doba: 2 roky

země původu: Česká republika