Šatní skříně do předsíně 

Skříně do předsíně a na chodbu

Šatní skříně v předsíni nebo na chodbě mají velkou oblibu k uskladnění především oděvů které chcete mít při ruce. Skříně pro tento účel nejčastěji vybíráte v dřevodekorej, tj. především dubové či bukové. Skříně na chodbu doporučujeme s posuvnými dveřmi a to z důvodu úspory místa.

Skříň do chodby a předsíně

skříně dle zozměru

Dvoudveřová šatní skříň v selském stylu vhodná na chatu nebo chalupu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň je s policemi.Možnost moření do více odstínů!!

24 400 Kč
6 - 8 týdnů

Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň je s policemi.Možnost moření do více odstínů!!

15 404 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň v rustikálním stylu s policemi šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

38 378 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň v rustikálním stylu s šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

37 017 Kč
6 - 8 týdnů

Šatní skříň Boris 5 s posuvnými dveřmi a zrcadlem vhodná nejen do ložnice, vyrobená z lamina.

8 790 Kč
5-8 týdnů

Klasická skříň se zrcadlem v odstínu dub sonoma/bílá, ze sestavy ložnice Fanda.

16 565 Kč
1-2 týdny

Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice.Možnost moření do více odstínů!!

17 099 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Vnitřní uspořádání s šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

21 166 Kč
6 - 8 týdnů
Zobrazeno 73 – 80 z 80 položek