Velká šatní skříň Europe - dub/antracit

088931

Nový produkt

Přijdou vám všechny šatní skříně přílíš malé pro vás a vaše oblečení? Máme pro vás skvělou zprávu, právě jste našli perfektní skříň. Šatní skříň Gama disponuje obrovským množstvím prostoru, což vás zajísté potěší. Šatní skříň patří do kolekce Gama, která se vyznačuje moderním designem, vysokou funkčností a praktičností.

Skladem

12 536 Kč

- +

Velká šatní skříň Europe - dub/antracit

Připadá vám šatní skříň Europe obrovská? Máme pro vás dobrou zprávu, není to pouze domněnka, šatní skříň Europe je doopravdy obrovitá. Téměř dvoumetrová skříň nabízí ohromné množství úložného prostoru. Po otevření dvířek se nám odhalí úložný prostor v podobě několika polic, šuplíků a šatníkové tyče. Ovšem to není vše. Nejenže se úložný prostor nachází vevnitř šatní skříně, je i zvenku a to v podobě hned devíti polic. Navíc se do ní věčně nevrlý teenager může schovat před vnějším světem. Dokonce je možnost dokoupení osvětlení, které vám pomůže při horším světle najít vše, co potřebujete. Včetně vašeho dítěte.

Šatní skříň můžete poskládat v levé i pravé variantě. Kovové úchytky jsou skvělým doplněním šatní skříně. Šatní skříň Europe je vyrobena z kvalitního lamina, jehož výhodou je především snadná údržba, což mnoho z nás jistě ocení.

Rozměry šatní skříně Europe jsou 135x190x135cm (š, v, h).

Další díly celé kolekce naleznete v příslušenství nad textem.

Barvašedá
Výška190 cm
Šířka135 cm
Hloubka135 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Doplňkové infoskříň můžete poskládat v levé i pravé variantě
Lesk - skříněne
S osvětlením - skříněne
Varianta - šatní skříněs policemi i šatníkovou tyčí
Typ šatní skřínědvoudvéřová
Typ dveří - šatní skříněklasické/otočné
Se zrcadlem - šatní skříněne
Doplňkový materiállamino - bez textury
Specifikace odstínuantracit
LED osvětlení se senzorem TA-01

LED osvětlení TA-01 se senzorem pohybu, je doporučeno ke skříním Tom a Nina.

695 Kč
Rohová šatní skříň Europe - dub/antracit

Máte prázdný roh pokoje a nevíte si rady, co do něj umístit? Skvělou volbou je rohová šatní skříň Europe. Úložného prostoru není nikdy dost a rohová šatní skříň ho nabízí spoustu. Šatní skříň patří do kolekce Europe, která se vyznačuje moderním designem, vysokou funkčností a praktičností.

6 119 Kč
Šatní skříň Europe - dub/antracit

Úložného prostoru není nikdy dost a proto vám přinášíme šatní skříň Europe, která zaujme moderním designem, vysokou funkčností a praktičností. Šatní skříň Europe nalezne uplatnění v dětském i studentském pokoji.

4 906 Kč
Úzký regál Europe 1 - dub/antracit

Hromadí se vám doma nekontrolvatelně věci a už nevíte, kam s nimi? Úzký regál Europe 1 vám pomůže. Nabízí mnoho úložného prostoru, kde můžete tyto věci odložit, abyste v nich konečně měli pořádek.

3 337 Kč
Úzký regál Europe 2 - dub/antracit

Máte doma hromadu věcí a nevíte, kam s nimi? Vhodným řešením je úzký regál Europe, který nabízí mnoho úložného prostoru. Navíc zaujme moderním designem, kombinací barev a praktičností.

3 067 Kč
Úzký regál Europe 3 - dub/antracit

Už vás nebaví mít zmatek ve vašich věcech? Zatočte s ním jednou pro vždy s úzkým regálem Europe 3.

3 337 Kč
Kombinovaná skříňka Europe - dub/antracit

Přibývají vám doma věci a už nevíte, kam s nimi? Uspořádejte je do skříňky Europe. Kombinovaná skříňka se může pyšnit moderním designem, kombinací barev, vysokou funkčností a praktičností.

2 909 Kč
Odkládací stolek Europe - dub/antracit

Odkládací stolek je důležitým společníkem v každém pokoji a dětský či studentský pokoj by neměl být vyjímkou. Díky odkládacímu stolku máme po ruce vše, co potřebujeme. Představujeme vám odkládací stolek Europe, který zaujme moderním designem, vysokou funkčností a praktičností.

2 909 Kč
Psací stůl Europe - dub/antracit

Aby se nám dařilo ve škole či daném zaměstnání potřebujeme pořádný psací stůl, který nám pomůže dosáhnout vysokého ohodnocení. Přesně takový je psací stůl Europe, který poskytuje velké množství odkládacího i úložného prostoru. Navíc vás zaujme moderním designem a skvělou kombinací barev.

3 565 Kč
Kombinovaná komoda Europe 1 - dub/antracit

Komody jsou důležitou součástí našich domovů. Mají tolik využití, že by byla škoda je nemít. Kombinovaná komoda Europe I vás osloví moderním designem s důrazem na jednoduchost. Komoda nabízí mnoho úložného prostoru v podobě čtyř šuplíků a otevřeného prostoru.

4 126 Kč
Kombinovaná komoda Europe 2 - dub/antracit

Spousta úložného prostoru a především otevřený prostor zdobí kombinovanou komodu Europe 2. Komoda vás zaujme moderním designem, vysokou funčností a praktičností.

4 770 Kč
Závěsná police Europe 1 - dub/antracit

Police slouží na vystavení věcí, které chceme, aby nám byli na očích. Představujeme vám závěsnou polici Europe 1, která zaujme moderním designem a kombinací barev.

1 013 Kč
Závěsná police Europe 2 - dub/antracit

Police slouží na vystavení věcí, které chceme, aby nám byli na očích. Představujeme vám závěsnou polici Europe 2, která zaujme moderním designem a kombinací barev.

1 013 Kč
Dětská postel Europe 90x200cm - dub/antracit

Spánek je pro děti velmi důležitý. Děti musí být pořádně odpočinuté, aby se mohli dobře soustředit ve škole či jinde. Dopřejte svým dětem bezstarostný spánek plný dětských snů s dětskou postelí Europe. Součástí postele jsou navíc šuplíky, které slouží jako úložný prostor.

6 868 Kč
Studentská postel Europe 120x200cm - dub/a...

Ať chceme nebo ne naše dítě jednou vyroste a je tak potřeba obměnit dětskou postel za větší. Takovou postel nazýváme studentská. Studentská postel je pro starší dítě daleko lepší zejména z hlediska velikosti. Dětská postel by byla příliš malá a nepohodlná vzhledem k výšce dítěte. Představujeme vám studentskou postel Europe, která zaujme moderním designem...

7 657 Kč
Velká šatní skříň Europe s osvětelním - du...

Přijdou vám všechny šatní skříně přílíš malé pro vás a vaše oblečení? Máme pro vás skvělou zprávu, právě jste našli perfektní skříň. Šatní skříň Europe disponuje obrovským množstvím prostoru, což vás zajísté potěší. Šatní skříň patří do kolekce Europe, která se vyznačuje moderním designem, vysokou funkčností a praktičností. Součástí šatní skříně je LED...

13 378 Kč
Dětský pokoj Europe A - dub/antracit

Nábytek z dětského pokoje Europe A vykouzlí vašemu dítěti úsměv na tváři, který jen tak nezapomenete. Díky neutrální kombinaci barev se nábytek hodí do dívčího i klučičího pokoje. Nábytek je velmi kvalitní a bude vám dělat jenom radost. Kolekci Europe si vaše děti zamilují.

31 590 Kč
Dětský pokoj Europe B - dub/antracit

Vaše děti si zaslouží mít krásné dětství. Napomozte tomu díky kolekci nábytku Europe, který je určen právě do pokojů vašich ratolestí. Vytvořte jim dokonalý pokojíček, do kterého se budou každý den těšit. Díky neutrální kombinaci barev se nábytek hodí do dívčího i klučičího pokoje. Kolekci Europe si vaše děti zamilují.

27 068 Kč
Dětský pokoj Europe C - dub/antracit

Dítě školou povinné potřebuje celou řadu nábytku, aby mohlo podávat ten správný výkon. Zajisté chcete, aby vaše dítě mělo dobré školní hodnocení. Prvním krokem k tomu je vytvoření optimálního prostředí pro vašeho školáka. Nábytek z dětského pokoje Europe C vám s tím pomůže.

20 836 Kč
Studentský pokoj Europe D - dub/antracit

S přibývajícím věkem dítěte se mění i požadavky na dětský pokoj. Z dítěte se postupem času stává student a je tak potřeba vyměnit výbavu dětského pokojíku na studentský pokoj. Zajisté chcete, aby vaše dítě mělo dobré školní hodnocení. Prvním krokem k tomu je vytvoření optimálního prostředí pro studenta. Vaše dítě ocení místo, které je vybavené vším, co...

36 094 Kč