Jídelní lavice SIL 13 - selský nábytek

083928

Nový produkt

Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

8-12 týdnů

3 751 Kč

- +

Jídelní lavice SIL 13 - selský nábytek Pro vybavení jídelen, kuchyňských koutů jsou jídelní lavice praktickým nábytkem. Jídelní lavice SIL 13 je vyrobená z masivního borovicového dřeva, které je na povrchu ošetřené včelím voskem. Lavice je nejen stylová, ale také praktická, díky možnosti úložného prostoru. Lze ji objednávat v různé kombinaci, s područkami, bez područek, s úložným prostorem, bez úložného prostoru. Rohové zpracování nábytku nabízí velkou úsporu místa.Řadníme ji mezi tzv. selský nábytek, který je vyroben v rustikálním stylu a je vhodný pro vybavení selských izeb, chalup nebo jiných prostorů, kde vynikne jeho propracování. Nábytek je možné objednávat v několika odstínech moření, které naleznete na fotografii. Ze selského nábytku lze objednávat skříně, postele, komody, stoly, stolky a další prvky, které naleznete v souvisejícím zboží. Jídelní lavice nabízí rozměr na přání klienta, jelikož uvedena cena platí za 1 běžný metr. Délku si tedy můžete sami zvolit, či můžete pomocí dvou jídelních lavic vytvořit rohovou variantu. Cena uvedená v košíku je za odstín K01 - světlá borovice, s úložným prostorem. Pokud budete požadovat jídelní lavici s područkama, napište do poznámky vámi vybranou variantu. Požadovanou barvu moření vyberte z nabídky. Upravená cena za moření a provedení lavice vám bude zaslána po zpracování objednávky. Příplatky: K02 - tmavá borovice +5% U ostatních odstínů je příplatek +10%.V případě dotazů nás kontaktujte na tel. č. 727 897 211.
Barvadle výběru
Výška96 cm
Šířka100 cm
Hloubka53 cm
Převládající materiálmasiv - dřevo
Druh dřeva / dekorborovice
Způsob dodánívcelku
Čalounění - židle, lavicene
Úložný prostor - laviceano
Područky - židle, lavicene
Jídelní lavice z masivu 020 - výběr moření

Lavice na chodbu, chatu či chalupu.Možnost moření do mnoha odstínů.

4 387 Kč
Jídelní rohová lavice z masivu SIL19 - výb...

Rohová jídelní lavice v rustikálním stylu vhodná na chatu i chaluju. Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

20 465 Kč
Jídelní lavice SIL 14 - selský nábytek

Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

3 572 Kč