Zdravotní matrace PRIMÁTOR BIO-EX -T3

Nový produkt

Matrace PRIMÁTOR BIO-EX T3 s taštičkovou pružinou, je vynikající ortopedická matrace vhodná na pevný hustý laťový rošt nebo sololitovou desku.

2-3 týdny

7 690 Kč

- +

Zdravotní matrace PRIMÁTOR BIO-EX -T3

Matrace PRIMÁTOR BIO-EX s taštičkovou pružinou, je vynikající ortopedická matrace vhodná na pevný hustý laťový rošt nebo sololitovou desku. Každá pružina je uložena v tašce, která jí umožňuje samostatné kopírování páteře. Tímto je docíleno toho, že páteř je během spánku ve své přirozené fyziologické poloze. Díky pružinovému jádru je matrace perfektně vzdušná, čímž je přirozeně antialergická. FYZIOSYSTÉM matrace zaručuje rozložení hmotnosti do sedmi anatomických zón. Vrchní vrstva je vyrobena z komfortní studené pěny o hustotě 40 kg/m3 a přírodní vlákno Seacell. Počet taštiček se pohybuje kolem 350 ks na matraci dle rozměru. Potah Bamboo je prošitý PES vláknem - gramáž 200g/m2.

Označení T3 znamená měkčí matraci s menší nosností, označení T4 znamená tvrdší matraci s větší nosností. Měkčí variantu ocení zvláště ženy, tužší Primátor Bio-Ex zase spíše muži. Každý z partnerů má tak matraci dle vlastních potřeb.

 

 

 

 

Parametry:

nosnost: do 110 kg

tvrdost: 3

výška matrace: 22 cm
záruční doba: 4 roky

země původu: Slovensko