Jídelní lavice s úložným prostorem z masivu Sil 013 - 120cm - výběr moření

Nový produkt

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu v šířce 120cm bez područek. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.

Možnost moření do mnoha odstínů.

6 - 8 týdnů

6 810 Kč

- +

Jídelní lavice z masivu Sil 013 - 120cm

Další z řady stylových lavic v kategorie selský nábytek, vhodná pro vybavení stylové kuchyně. 

Lavice v šířce 120cm je nejen stylová, ale také praktická, díky možnosti úložného prostoru. Jídelní lavice SIL 013 nabízíme zde bez područek. V nabídce naleznete také lavici s područkami. Stabilní a praktická lavice má otevíratelné sedadlo s úložným prostorem umýstěným ve výšce 45cm. Nohy jsou 4x5cm široké.

Jedná se o kus nábytku s  odolnou konstrukcí a skvělým vzhledem.

Jídelní lavice je vyrobena z borovicového dřeva, povrchová úprava voskováním s možností výběru odstínů. K dispozici je také možnost vytvořit kus nábytku ve dvou barvách - barva sedáku se může lišit od barvy konstrukce.

 

Veškeré segmenty bohaté kolekce naleznete v sekci SELSKÝ NÁBYTEK zde... 

 

Parametry výrobku

Výška:  95 cm
Šířka: 120cm
Hloubka:  50 cm
Materiál:  borovice
Povrchová úprava:  voskování
Způsob dodání :  v jednom díle
Záruka:  24 měsíců

Můžete vybrat z více druhů moření (kliknutím na patřičké moření získéte náhled odstínu)

Moření korpusu:

Sedák lze namořit stejným odstínem jako korpus a nebo do jiného odstínu.

Moření hodrní desky:

 

V případě dotazů nás kontaktujte na tel. č. 607 187 466.


Z důvodu výroby selského nábytku na zakázku, jsme nuceni požadovat od zákazníka zálohu v minimální výši 500 – 1000 Kč dle hodnoty nábytku. O výši zálohy Vás budeme kontaktovat e-mailem po uskutečnění objednávky maximálně do dvou pracovních dnů. 

Dodací lhůta uvedená u zboží započne až po připsání zálohové částky na bankovní účet. Záloha Vám bude odečtena při konečném vyúčtování a doručení zásilky.

Barvadle výběru
Materiálmasiv borovice
Dodánívcelku
Převládající materiál2 roky
Úložný prostor - postelK01 - světlá borovice, (možnost výběru moření)
Jídelní stůl z masivu MES 01 - selský nábytek

Jídelní stůl z masivu v selském stylu MES 01 80x120cm. Stůl vhodný pro vybavení restaurací, penzionů, hospod, chat či chalup v nádechu staré doby.Možnost moření do mnoha odstínů.

7 787 Kč
Jídelní stůl z masivu MES 02 A 80x120 s hl...

Jídelní stůl z masivu v selském stylu 80x120cm MES 02 vhodný do restaurace, penzionu na chatu, chalupu nebo do jídelny.Možnost moření do mnoha odstínů.

8 984 Kč
Jídelní stůl z masivu MES 04 60x120 - výbě...

Rustikální jídelní stůl z masivu v selském stylu velikosti 60x120cm s šuplíkem, vhodný pro vybavení jídelny, restaurace, penzionu či hotelu v rustikálním stylu.Možnost moření do mnoha odstínů.

9 495 Kč
Jídelní lavice SIL 14 - selský nábytek

Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

3 572 Kč
Jídelní lavice SIL 13 - selský nábytek

Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

3 751 Kč
Jídelní lavice s úložným prostorem a podru...

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu šířky 100cm. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.Možnost moření do mnoha odstínů.

6 204 Kč
Jídelní lavice z masivu s úložným prostore...

Dřevěná lavice z masivu s područkami šířky 100cm Sil 014, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, s velkým výběrem moření.

6 204 Kč
Jídelní lavice s úložným prostorem z masiv...

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu v šířce 100cm bez područek. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.Možnost moření do mnoha odstínů.

6 221 Kč
Jídelní lavice z masivu s úložným prostore...

Dřevěná lavice z masivu s úložným prostorem Sil 014 šířka 100cm, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, s velkým výběrem moření.

5 675 Kč
Jídelní lavice s úložným prostorem z masiv...

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu v šířce 150cm bez područek. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.Možnost moření do mnoha odstínů.

8 512 Kč
Jídelní lavice s úložným prostorem a podru...

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu šířky 150cm. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.Možnost moření do mnoha odstínů.

9 288 Kč
Jídelní lavice s úložným prostorem a podru...

Jídelní lavice Sil 013 v selském stylu šířky 120cm. Dřevěná lavice, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, který dělá nábytek ekologickým nábytkem.Možnost moření do mnoha odstínů.

7 433 Kč
Jídelní lavice z masivu s úložným prostore...

Dřevěná lavice z masivu s úložným prostorem Sil 014 šířka 150cm, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, s velkým výběrem moření.

8 511 Kč
Jídelní lavice z masivu s úložným prostore...

Dřevěná lavice z masivu s úložným prostorem Sil 014 šířka 120cm, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, s velkým výběrem moření.

6 810 Kč
Jídelní lavice z masivu s úložným prostore...

Dřevěná lavice z masivu s područkami šířky 120cm Sil 014, vyrobená výhradně z masivního borového dřeva, pokrytého přírodním včelím voskem, s velkým výběrem moření.

7 433 Kč