Přídavná deska k jídelnímu stolu 90x50cm

Nový produkt

Přídavná deska k jídelnímu stolu z masivu, vhodná pro stůl rozměru 90x160cm nebo 90x200cm

6 - 8 týdnů

2 496 Kč

- +

Přídavná deska 90x50cm - selský nábytek

Přídavná deska k jídelnímu stolu slouží k prodloužení jídelní plochy stolu, ke kterému se přidělávají z boční strany. Zatímco v běžné dny můžete mít stůl menší, při návštěvách a oslavách ho snadno zvětšíte. Kvalitní zpracování a poctivé borové dřevo jsou zárukou dlouhověkosti. Selský nábytek je ošetřen přírodním včelím voskem, který ho povyšuje na luxusní ekologický nábytek. Nabízíme ho v několika odstínech moření, od světle bílé až po tajemně černou. Navíc můžete zvolit i druhou barvu, která se použije pro nalakování horní desky, čímž se povrch stane ještě pevnější. Vzory si prohlédněte ve fotogalerii.

Deska lze namořit do mnoha odstínů a je vhodná pro stůl z masivu 90x160cm nebo 90x200cm.

 

 

Můžete vybrat z více druhů moření (kliknutím na patřičké moření získéte náhled odstínu)

Moření desky:

Z důvodu výroby selského nábytku na zakázku, jsme nuceni požadovat od zákazníka zálohu v minimální výši 500 – 1000 Kč dle hodnoty nábytku. O výši zálohy Vás budeme kontaktovat e-mailem po uskutečnění objednávky maximálně do dvou pracovních dnů. 

Dodací lhůta uvedená u zboží započne až po připsání zálohové částky na bankovní účet. Záloha Vám bude odečtena při konečném vyúčtování a doručení zásilky.

Barvadle výběru
Výška4 cm
Šířka90 cm
Hloubka50 cm
Převládající materiálmasiv - dřevo
Druh dřeva / dekorborovice
Způsob dodánívcelku