Studentský psací stůl PHILOSOPHY - černá / béžová

086573

Nový produkt

Psací stůl pro studenty kolekce Philosophy je nejen velmi praktický, ale také moderní. Práce na něm se tak snadno stane radostí. Nabízíme ho ve dvou barevných provedeních.

Skladem

4 473 Kč

- +

Studentský psací stůl PHILOSOPHY - černá / béžová

Skříňka a dva šuplíky jsou nedílnou součástí studentského psacího stolu Philosophy. Pod pracovní deskou je velmi praktická odkládací přihrádka. S tímto vyladěným stolem se probojujete k lepším školním výkonům! Využití ale nejde i v pracovně, kanceláři či pokoji pro hosty. Nábytek působí jednoduchým, moderním vzhledem. Vyroben je z kvalitního lamina. Hrany jsou opatřeny milimetrovou ABS dýhou, díky které jsou odolnější a vhodné i do dětského pokoje. Barevné odstíny bílý lux+dub+mořská a černá+dub+béžová.

Z nábytku z kolekce „Philosophy“ lze vybavit pokoje nejen pro náctileté. Díky modernímu stylu se hodí i do pracoven, obývacích pokojů, ložnic či kanceláře.

V příslušenství naleznete další díly celé kolekce.

Barvačerná
Výška86 cm
Šířka125 cm
Hloubka55 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Lesk - stolyne
Na kolečkáchne
S výsuvem na klávesnicine
Rohové provedení stolune
Typ stoluse šuplíky i dvířky
Doplňková barvabéžová / krémová
Specifikace odstínučerná + dub + béžová
Rohová skříň šatní PHILOSOPHY - bílá / mod...

Do této skříně se vám vejde vše důležité. Je prostě obrovská a krásně vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - černá...

Velká rohová šatní skříň nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - bílá ...

Velká prostorná šatní skříň vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Rohová skříň šatní černá PHILOSOPHY - čern...

Prostorná rohová šatní skříň do dětského pokoje nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Šatní skříň studentská PHILOSOPHY - černá ...

Šatní skříň vhodná do studentského pokoje. Do této skříně se vám vejde veškeré oblečení. Nabízí police, šuplík i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

5 834 Kč
Šatní skříň studentská PHILOSOPHY - bílá /...

Šatní skříň vhodná do studentského pokoje. Do této skříně se vám vejde veškeré oblečení. Nabízí police, šuplík i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

5 834 Kč
Úzká vysoká skříň PHILOSOPHY - černá / béž...

Přibývá vám doma věcí a už nevíte, kam s nimi? Přehledně je uspořádáte do skříní Philosophy. Nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 228 Kč
Regál policový PHILOSOPHY - černá / béžová

Skříň nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

3 958 Kč
Regál kombinovaný PHILOSOPHY - černá / béžová

Regál do dětského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 473 Kč
Regál kombinovaný PHILOSOPHY - bílá / modrá

Regál do studentského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 473 Kč
Regál nízký s šuplíky PHILOSOPHY - bílá / ...

Regás s šuplíky nabízí také velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 057 Kč
Regál policový PHILOSOPHY - bílá / modrá

Modrá regál do studentského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

3 958 Kč
Regál nízký s šuplíky PHILOSOPHY - černá /...

Černo šedý regál pro studenty nabízí velmi praktické police a šuplíky, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 057 Kč
Komoda kombinovaná PHILOSOPHY - černá / bé...

Spousta šuplíků a zejména dekorativní poličky zdobí komodu Philosophy. Využití najde v každé domácnosti. Moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje. Zahalit ji můžete do barvy dle výběru.

5 760 Kč
Komoda kombinovaná PHILOSOPHY - bílá / modrá

Praktická komoda do studentského pokoje  Moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje. Zahalit ji můžete do barvy dle výběru.

5 760 Kč
Studentský psací stůl PHILOSOPHY - bílá / ...

Psací stůl Philosophy modrobílý je nejen velmi praktický, ale také moderní. Práce na něm se tak snadno stane radostí. Nabízíme ho ve dvou barevných provedeních.

4 473 Kč
Televizní stolek PHILOSOPHY - bílá / modrá

Rádi se díváte na televizi? Pak byste se mohli rádi dívat i na televizní stolek modrobílý! Nejen, že dobře vypadá, ale je také velmi praktický. Studentský tv stolek Philosophy nabízíme ve dvou barevných provedeních.

3 518 Kč
Televizní stolek PHILOSOPHY - černá / béžová

Tv stolek Philosophy nabízíme ve dvou barevných provedeních.

3 518 Kč
Police / nástavec PHILOSOPHY - bílá / modrá

Šikovná police na stěnu najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

2 144 Kč
Police / nástavec PHILOSOPHY - černá / béžová

Police na stěnu najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici Philosophinabízíme ve dvou barevných provedeních.

2 144 Kč
Police kombinovaná PHILOSOPHY - bílá / modrá

Police se skříňkou vhodná do studentského pokoje. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 936 Kč
Police kombinovaná PHILOSOPHY - černá / bé...

Police na stěnu najde své místo v každém studentském pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 936 Kč
Polička PHILOSOPHY - černá / béžová

Polička s černým odstínem najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 593 Kč
Polička PHILOSOPHY - bílá / modrá

Polička do studenského pokoje najde své místo v každé místnosti. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici Saturn nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 593 Kč
Úzká vysoká skříň PHILOSOPHY - bílá / modr...

Přibývá vám doma věcí a už nevíte, kam s nimi? Přehledně je uspořádáte do skříní Saturn. Nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 228 Kč
Studentská/dětská postel PHILOSOPHY - čern...

U postele Philosophy oceníte její výrazné čelo, které má ze strany výsuvný úložný prostor. K dispozici je také police a šuplík. Ložná plocha 90x200cm

7 941 Kč
Studentská/dětská postel PHILOSOPHY bílá /...

V posteli trávíme i třetinu svého života a to si zaslouží pořádné lůžko. U této postele oceníte její výrazné čelo, které má ze strany výsuvný úložný prostor. K dispozici je také police a šuplík.

7 941 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY A - výběr barev

Sestava nábytku pro vybavení dětského pokoje pro studenta či školáka se skládá z šesti položek: pohodlné postele s šuplíkem a policí, praktického regálu s šuplíky i skříňkami, elegantní poličky, psacího stolu, vysokého regálu a stylové šatní skříně, která obsahuje police i šatní tyč. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

30 343 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY B - výběr barev

Ideální sestava nábytku pro vybavení dětského pokoje pro studenta či školáka. Její součástí je šatník, psací stůl, lůžko bez matrace i praktické regály. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

36 984 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY C - výběr barev

Pokoj pro studenty ve dvou barevných provedeních nabízí mnoho dílů které lze zakoupit také samostatně.

26 912 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY D - výběr barev

Sestava nábytku pro studenta či školáka. Její součástí je šatní skříň, psací stůl, praktické regály, poličky i postel. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

32 487 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY E - výběr barev

Ideální sestava nábytku pro studenta či školáka. Její součástí je šatní skříň, psací stůl, praktické regály, polička i komodal. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

23 220 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY F - výběr barev

Pokoj pro studenty s postelí ložné plochy 90x200cm. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

37 328 Kč