Přídavná deska k jídelnímu stolu 80x50cm

Nový produkt

Přídavná deska k jídelnímu stolu z masivu, vhodná pro stůl rozměru 80x120cm nebo 80x140cm


 Možnost moření do mnoha odstínů.

6 - 8 týdnů

2 496 Kč

- +

Přídavná deska k jídelnímu stolu 80x50cm

Přídavná deska k jídelnímu stolu slouží k prodloužení jídelní plochy stolu, ke kterému se přidělávají z boční strany. Zatímco v běžné dny můžete mít stůl menší, při návštěvách a oslavách ho snadno zvětšíte. Kvalitní zpracování a poctivé borové dřevo jsou zárukou dlouhověkosti. Selský nábytek je ošetřen přírodním včelím voskem, který ho povyšuje na luxusní ekologický nábytek. Nabízíme ho v několika odstínech moření, od světle bílé až po tajemně černou. Navíc můžete zvolit i druhou barvu, která se použije pro nalakování horní desky, čímž se povrch stane ještě pevnější. Vzory si prohlédněte ve fotogalerii.

Deska lze namořit do mnoha odstínů a je vhodná pro stůl z masivu 80x120cm nebo 80x140cm.

 

Jídelní stůl je hodně používán rovněž společně s jídelními selskými židlemi do restaurací, zejména pro svoji mohutnost.

 

Selský nábytek, který Vám nabízíme má povrchovou úpravu tzv. voskováním, což je speciální způsob moření dřeva. Je třeba u voskovaného nábytku dbát určitých pravidel, při ošetřování. Můžete si pomocí jednotlivých segmentů zkompletovat ložnici, obývací pokoj, či jídelnu. 

 

Můžete vybrat z více druhů moření (kliknutím na patřičké moření získéte náhled odstínu)

Moření desky:

Z důvodu výroby selského nábytku na zakázku, jsme nuceni požadovat od zákazníka zálohu v minimální výši 500 – 1000 Kč dle hodnoty nábytku. O výši zálohy Vás budeme kontaktovat e-mailem po uskutečnění objednávky maximálně do dvou pracovních dnů. 

Dodací lhůta uvedená u zboží započne až po připsání zálohové částky na bankovní účet. Záloha Vám bude odečtena při konečném vyúčtování a doručení zásilky.

Barvadle výběru
Výška4 cm
Šířka80 cm
Hloubka50 cm
Převládající materiálmasiv - dřevo
Druh dřeva / dekorborovice
Způsob dodánívcelku
Jídelní stůl z masivu MES 01 - selský nábytek

Jídelní stůl z masivu v selském stylu MES 01 80x120cm. Stůl vhodný pro vybavení restaurací, penzionů, hospod, chat či chalup v nádechu staré doby.Možnost moření do mnoha odstínů.

7 787 Kč
Jídelní stůl z masivu MES 02 A 80x120 s hl...

Jídelní stůl z masivu v selském stylu 80x120cm MES 02 vhodný do restaurace, penzionu na chatu, chalupu nebo do jídelny.Možnost moření do mnoha odstínů.

8 984 Kč
Jídelní stůl z masivu MES 04 60x120 - výbě...

Rustikální jídelní stůl z masivu v selském stylu velikosti 60x120cm s šuplíkem, vhodný pro vybavení jídelny, restaurace, penzionu či hotelu v rustikálním stylu.Možnost moření do mnoha odstínů.

9 495 Kč