Šatní skříň studentská PHILOSOPHY - bílá / modrá

001350

Nový produkt

Šatní skříň vhodná do studentského pokoje. Do této skříně se vám vejde veškeré oblečení. Nabízí police, šuplík i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

Skladem

5 834 Kč

- +

Šatní skříň studentská PHILOSOPHY - bílá / modrá

Téměř dvoumetrová skříň poskytuje dostatek úložného prostoru. Skříň má levé a pravé dveře. Uvnitř má vlevo tři police, vpravo jednu polici a šatní tyč. Ve spodní části se nachází šuplík. Díky modernímu vzhledu a praktickému uspořádání budete do této skříně rádi uklízet nejen své oblíbené šaty. Nábytek působí jednoduchým, moderním vzhledem. Vyroben je z kvalitního lamina. Hrany jsou opatřeny milimetrovou ABS dýhou, díky které jsou odolnější a vhodné i do dětského pokoje. Barevné odstíny bílý lux+dub+mořská a černá+dub+béžová uspokojí i náročné studenty.

Z nábytku z kolekce „Philosophy“ lze vybavit pokoje nejen pro náctileté. Díky modernímu stylu se hodí i do pracoven, obývacích pokojů, ložnic či kanceláře.

V příslušenství naleznete další díly celé kolekce.

Barvamodrá
Výška190 cm
Šířka80 cm
Hloubka50 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Varianta - šatní skříněs policemi i šatníkovou tyčí
Typ šatní skřínědvoudvéřová
Typ dveří - šatní skříněklasické/otočné
Se zrcadlem - šatní skříněne
Doplňková barvabílá
Specifikace odstínubílý lux + dub + mořská modrá
Rohová skříň šatní PHILOSOPHY - bílá / mod...

Do této skříně se vám vejde vše důležité. Je prostě obrovská a krásně vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - černá...

Velká rohová šatní skříň nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - bílá ...

Velká prostorná šatní skříň vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Rohová skříň šatní černá PHILOSOPHY - čern...

Prostorná rohová šatní skříň do dětského pokoje nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Šatní skříň studentská PHILOSOPHY - černá ...

Šatní skříň vhodná do studentského pokoje. Do této skříně se vám vejde veškeré oblečení. Nabízí police, šuplík i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

5 834 Kč
Úzká vysoká skříň PHILOSOPHY - černá / béž...

Přibývá vám doma věcí a už nevíte, kam s nimi? Přehledně je uspořádáte do skříní Philosophy. Nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 228 Kč
Regál policový PHILOSOPHY - černá / béžová

Skříň nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

3 958 Kč
Regál kombinovaný PHILOSOPHY - černá / béžová

Regál do dětského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 473 Kč
Regál kombinovaný PHILOSOPHY - bílá / modrá

Regál do studentského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 473 Kč
Regál nízký s šuplíky PHILOSOPHY - bílá / ...

Regás s šuplíky nabízí také velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 057 Kč
Regál policový PHILOSOPHY - bílá / modrá

Modrá regál do studentského pokoje nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

3 958 Kč
Regál nízký s šuplíky PHILOSOPHY - černá /...

Černo šedý regál pro studenty nabízí velmi praktické police a šuplíky, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 057 Kč
Komoda kombinovaná PHILOSOPHY - černá / bé...

Spousta šuplíků a zejména dekorativní poličky zdobí komodu Philosophy. Využití najde v každé domácnosti. Moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje. Zahalit ji můžete do barvy dle výběru.

5 760 Kč
Komoda kombinovaná PHILOSOPHY - bílá / modrá

Praktická komoda do studentského pokoje  Moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje. Zahalit ji můžete do barvy dle výběru.

5 760 Kč
Studentský psací stůl PHILOSOPHY - bílá / ...

Psací stůl Philosophy modrobílý je nejen velmi praktický, ale také moderní. Práce na něm se tak snadno stane radostí. Nabízíme ho ve dvou barevných provedeních.

4 473 Kč
Studentský psací stůl PHILOSOPHY - černá /...

Psací stůl pro studenty kolekce Philosophy je nejen velmi praktický, ale také moderní. Práce na něm se tak snadno stane radostí. Nabízíme ho ve dvou barevných provedeních.

4 473 Kč
Televizní stolek PHILOSOPHY - bílá / modrá

Rádi se díváte na televizi? Pak byste se mohli rádi dívat i na televizní stolek modrobílý! Nejen, že dobře vypadá, ale je také velmi praktický. Studentský tv stolek Philosophy nabízíme ve dvou barevných provedeních.

3 518 Kč
Televizní stolek PHILOSOPHY - černá / béžová

Tv stolek Philosophy nabízíme ve dvou barevných provedeních.

3 518 Kč
Police / nástavec PHILOSOPHY - bílá / modrá

Šikovná police na stěnu najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

2 144 Kč
Police / nástavec PHILOSOPHY - černá / béžová

Police na stěnu najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici Philosophinabízíme ve dvou barevných provedeních.

2 144 Kč
Police kombinovaná PHILOSOPHY - bílá / modrá

Police se skříňkou vhodná do studentského pokoje. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 936 Kč
Police kombinovaná PHILOSOPHY - černá / bé...

Police na stěnu najde své místo v každém studentském pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 936 Kč
Polička PHILOSOPHY - černá / béžová

Polička s černým odstínem najde své místo v každém pokoji. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 593 Kč
Polička PHILOSOPHY - bílá / modrá

Polička do studenského pokoje najde své místo v každé místnosti. Jednoduše do ní skryjete své tajnosti a naopak vystavíte obdivuhodné předměty. Studentskou polici Saturn nabízíme ve dvou barevných provedeních.

1 593 Kč
Úzká vysoká skříň PHILOSOPHY - bílá / modr...

Přibývá vám doma věcí a už nevíte, kam s nimi? Přehledně je uspořádáte do skříní Saturn. Nabízí velmi praktické police, ve kterých pohodlně využijte každý centimetr. Jejich moderní vzhled a mystická barva v kombinaci s dubovým laminem vyladí interiér každého mladistvého pokoje.

4 228 Kč
Studentská/dětská postel PHILOSOPHY - čern...

U postele Philosophy oceníte její výrazné čelo, které má ze strany výsuvný úložný prostor. K dispozici je také police a šuplík. Ložná plocha 90x200cm

7 941 Kč
Studentská/dětská postel PHILOSOPHY bílá /...

V posteli trávíme i třetinu svého života a to si zaslouží pořádné lůžko. U této postele oceníte její výrazné čelo, které má ze strany výsuvný úložný prostor. K dispozici je také police a šuplík.

7 941 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY A - výběr barev

Sestava nábytku pro vybavení dětského pokoje pro studenta či školáka se skládá z šesti položek: pohodlné postele s šuplíkem a policí, praktického regálu s šuplíky i skříňkami, elegantní poličky, psacího stolu, vysokého regálu a stylové šatní skříně, která obsahuje police i šatní tyč. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

30 343 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY B - výběr barev

Ideální sestava nábytku pro vybavení dětského pokoje pro studenta či školáka. Její součástí je šatník, psací stůl, lůžko bez matrace i praktické regály. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

36 984 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY C - výběr barev

Pokoj pro studenty ve dvou barevných provedeních nabízí mnoho dílů které lze zakoupit také samostatně.

26 912 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY D - výběr barev

Sestava nábytku pro studenta či školáka. Její součástí je šatní skříň, psací stůl, praktické regály, poličky i postel. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

32 487 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY E - výběr barev

Ideální sestava nábytku pro studenta či školáka. Její součástí je šatní skříň, psací stůl, praktické regály, polička i komodal. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

23 220 Kč
Studentský pokoj PHILOSOPHY F - výběr barev

Pokoj pro studenty s postelí ložné plochy 90x200cm. Celou sestavu nabízíme ve dvou odstínech.

37 328 Kč