LED osvětlení se senzorem TA-01

083738

Nový produkt

LED osvětlení TA-01 se senzorem pohybu, je doporučeno ke skříním Tom a Nina.

Skladem

795 Kč

695 Kč

-100 Kč

- +

LED osvětlení se senzorem Osvětlení TA-01

se senzorem pohybu, je doporučováno k rohovým skříním Nina a Philosophy. Po otevření dvířek se rozsvítí světlo, díky kterému s přehledem vidíme, kde a jak jsou uložené oděvy. Součástí setu je: napájecí zdroj s kabelem délky 2m, 230V-50Hz, výkon max 6W, Led osvětlení se senzorem pohybu s kabelem délky 2m. Výkon 12VDC/MAX 2W. Třída ochrany II, určeno pouze pro vnitřní použití.

Rohová šatní skříň Nina grafit/dub rivera

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina dub rivera. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Rohová šatní skříň Nina grafit/enigma

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Rohová skříň šatní PHILOSOPHY - bílá / mod...

Do této skříně se vám vejde vše důležité. Je prostě obrovská a krásně vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - černá...

Velká rohová šatní skříň nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Šatní skříň kombinovaná PHILOSOPHY - bílá ...

Velká prostorná šatní skříň vyplní nepraktický roh pokoje. Nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

14 963 Kč
Rohová skříň šatní černá PHILOSOPHY - čern...

Prostorná rohová šatní skříň do dětského pokoje nabízí police, šuplíky i šatní tyč. Konečně se nic nemusí válet na zemi. Vybrat si můžete ze dvou odstínů.

7 635 Kč
Velká šatní skříň Europe - dub/antracit

Přijdou vám všechny šatní skříně přílíš malé pro vás a vaše oblečení? Máme pro vás skvělou zprávu, právě jste našli perfektní skříň. Šatní skříň Gama disponuje obrovským množstvím prostoru, což vás zajísté potěší. Šatní skříň patří do kolekce Gama, která se vyznačuje moderním designem, vysokou funkčností a praktičností.

12 536 Kč