Dětský regál Nina 1D2S grafit/enigma

083744

Nový produkt

Vysoký regál Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4-8 týdnů

4 313 Kč

- +

Dětský regál Nina 1D2S grafit/enigma

Dětský regál z kolekce Nina je praktickým kusem nábytku, který nalezne v dětském či studenském pokoji své místo. Regál Nina Vám nabídne jak skříň s policem, otevřenou polici, šuplík a pod šuplíkem výsuvný kontejner na kolečkách. Právě výsuvný kontejner je zajímavým prvkem tohoto regálu.

Regál Nina patří do stejnojmené kolekce nabytku, můžete tak ve stejném designu vybavit celý dětský či studentský pokoj. Veškerý nábytek z této kolekce, naleznete v příslušenství.

Rozměry regálu naleznete v záložce PARAMETRY.

Barvasvětle šedá
Výška195 cm
Šířka45 cm
Hloubka40 cm
Převládající materiállamino - bez textury
Způsob dodánív demontu
Hmotnost (kg)44 kg
Lesk - skříněne
S osvětlením - skříněne
Doplňková barvašedá
Specifikace odstínudvířka, šuplíky enigma, polička grafit
S uchycením na zeď - knihovny, regály,závěsné skříne
Rohové provedení - knihovny, regály, závěsné skříňne
Typ - knihovny, regály, závěsné skříňkys policemi i dvířky/šuplíky
Rohová šatní skříň Nina grafit/dub rivera

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina dub rivera. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Rohová šatní skříň Nina grafit/enigma

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Dětská šatní skříň Nina grafit/dub rivera

Skříň vhodná do dětského pokoje ve dvou barevných provedeních. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

6 054 Kč
Dětská šatní skříň Nina grafit/enigma

Prostorná šatní skříň Nina v kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

6 054 Kč
Dětský regál Nina 1D2S grafit/dub rivera

Regál do pokojíčku nebo studentského pokoje kolekce Nina v kombinaci barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 313 Kč
Dětský regál Nina 2D grafit/dub rivera

Kolekce nábytku Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 448 Kč
Dětský regál Nina 2D grafit/enigma

Studentský pokoj je vhodný vybavit regálem například Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 448 Kč
Dětský regál Nina 2D1S grafit/dub rivera

Dětský regál Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 896 Kč
Dětský regál Nina 2D1S grafit/enigma

Skříňkový regál Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 896 Kč
Dětský regál Nina 3S grafit/dub rivera

Regál se šuplíky Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 750 Kč
Dětský regál Nina 3S grafit/enigma

Regál s šuplíky Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 750 Kč
Dětská komoda Nina 2D4S grafit/dub rivera

Komoda sestavy Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

5 282 Kč
Dětská komoda Nina 2D4S grafit/enigma

Praktická komoda Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

5 282 Kč
Dětská komoda Nina 1D5S grafit/dub rivera

Komoda do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 743 Kč
Dětská komoda Nina 1D5S grafit/enigma

Komoda do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 743 Kč
Dětský psací stůl Nina grafit/dub rivera

Dětský nebo studentský psací stůl Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 179 Kč
Dětský psací stůl Nina grafit/enigma

Televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 179 Kč
TV stolek Nina grafit/dub rivera

Televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje, nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 676 Kč
TV stolek Nina grafit/enigma

Praktický televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje, nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 676 Kč
Dětská police Nina 11 grafit/dub rivera

Police Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 716 Kč
Dětská police Nina 11 grafit/enigma

Police do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 716 Kč
Dětská police Nina 12 grafit/dub rivera

Polička nejen do děckého pokoje kolekce Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 667 Kč
Dětská police Nina 12 grafit/enigma

Praktická police vhodná do dětského pokoje stejnojmenné kolekce Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 667 Kč
Dětská postel Nina se zásuvkami grafit / d...

Dětská postel Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

7 720 Kč
Detská postel se zásuvkami Nina grafit / e...

Postel s úložným prostorem Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

7 720 Kč
Studentský pokoj Nina I grafit / dub river

Studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

25 576 Kč
Studentský pokoj Nina I grafit / Enigma

Praktický a prostorný studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

25 576 Kč
Studentský pokoj Nina II grafit / dub river

Studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

38 675 Kč
Studentský pokoj Nina II grafit / enigma

Kolekce nábytku Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

38 675 Kč