Dětský regál Zoon

080655

Nový produkt

Dětský regál patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

Skladem

3 917 Kč

- +

Dětský regál Zoon

Regál do dětského pokoje je součástí dětského pokoje Zoon. Systém nábytku Zoon je navržený ke skládání dětských pokojů. Vyniká kvalitním zpracováním, netradičním designem nábytku (zkosené a zaoblené hrany) a množstvím úložných prostorů. Neutrální barevné provedení - Dub Sonoma a Šedý antracit, je vhodné jak pro chlapce i dívky. Ohnuté a zaoblené úchytky jsou vyrobené z plastu, v barvě imitující hliník.

Zboží je dodáváno v demontu se zárukou 24 měsíců. Další díly nábytku do dětského pokoje kolekce Zoon, naleznete v souvisejícím zboží.

 

 

Parametry:

šířka: 59 cm

výška: 194 cm

hloubka: 41 cm

Barvašedá
Výška194 cm
Šířka59 cm
Hloubka41 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Doplňkové infoúchytky z plastu imitujúceho hliník
Hmotnost (kg)44 kg
Lesk - skříněne
S osvětlením - skříněne
Specifikace odstínuQ41 - dub sonoma - siivý antracit
S uchycením na zeď - knihovny, regály,závěsné skříne
Rohové provedení - knihovny, regály, závěsné skříňne
Typ - knihovny, regály, závěsné skříňkys policemi i dvířky/šuplíky
Visící polička Zoon

Dětská polička patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

835 Kč
Dětská komoda Zoon

Dětská komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 999 Kč
Dětská šuplíková komoda Zoon

Dětská šuplíková komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 665 Kč
Postel pro studenty Zoon

Postel z kolekce Zoon. Dětská postel pro matraci 90x200cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 938 Kč
Psací stůl pro děti Zoon

Dětský psací stůl patří do kolekce Zoon. Výška stolu je 74cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 929 Kč
Dětská rohová skříň Zoon

Dětská rohová skříňka patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

8 261 Kč
Dětská šatní skříň Zoon

Dětská šatní skříň patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

6 943 Kč
Dětská skříň Zoon

Dětská skříňka patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 958 Kč
Šatní skříň Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Šatní skříň dub sonoma ZOON

8 999 Kč
Noční stolek Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Dětský noční stolek patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

2 092 Kč
Dětský pokoj Zoon 1

Dětský pokoj Zoon 1 v kombinaci Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

31 379 Kč
Dětský pokoj Zoon 2

Dětský pokoj Zoon 2 v kombinaci barev Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

17 942 Kč