Visící polička Zoon

080650

Nový produkt

Dětská polička patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

Skladem

835 Kč

- +

Dětská police Zoon

Police do dětského pokoje je součástí dětského pokoje Zoon. Systém nábytku Zoon je navržený ke skládání dětských pokojů. Vyniká kvalitním zpracováním, netradičním designem nábytku (zkosené a zaoblené hrany) a množstvím úložných prostorů. Neutrální barevné provedení - Dub Sonoma a Šedý antracit, je vhodné jak pro chlapce i dívky.

Zboží je dodáváno v demontu se zárukou 24 měsíců. Další díly nábytku do dětského pokoje kolekce Zoon naleznate v příslušenství.

 

 

Parametry:

šířka: 65 cm

výška: 19 cm

hloubka: 24 cm

 

Barvašedá
Výška19 cm
Šířka65 cm
Hloubka24 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Hmotnost (kg)6 kg
Doplňkový materiállamino - bez textury
Specifikace odstínudub sonoma/sivý antracit
Lesk - policene
S osvětlením - policene
Rohové provedení - policene
Typ - policepolice na stěnu
Dětská komoda Zoon

Dětská komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 999 Kč
Dětská šuplíková komoda Zoon

Dětská šuplíková komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 665 Kč
Postel pro studenty Zoon

Postel z kolekce Zoon. Dětská postel pro matraci 90x200cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 938 Kč
Psací stůl pro děti Zoon

Dětský psací stůl patří do kolekce Zoon. Výška stolu je 74cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 929 Kč
Dětský regál Zoon

Dětský regál patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 917 Kč
Dětská rohová skříň Zoon

Dětská rohová skříňka patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

8 261 Kč
Dětská šatní skříň Zoon

Dětská šatní skříň patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

6 943 Kč
Dětská skříň Zoon

Dětská skříňka patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 958 Kč
Šatní skříň Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Šatní skříň dub sonoma ZOON

8 999 Kč
Noční stolek Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Dětský noční stolek patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

2 092 Kč
Dětský pokoj Zoon 1

Dětský pokoj Zoon 1 v kombinaci Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

31 379 Kč
Dětský pokoj Zoon 2

Dětský pokoj Zoon 2 v kombinaci barev Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

17 942 Kč