Psací stůl Sofie I - bílý

084250

Nový produkt

Psací stůl Sofie je vyrobený z MDF desky v bílé barvě. Je rovný a jeho součástí jsou 2 úzké šuplíky. Nohy psacího stolu a úchyty jsou z masivního dubu v přírodním odstínu.

8 - 10 týdnů

9 443 Kč

- +

Psací stůl Sofie I - bílý

Pokud jste milovníky "Retro stylu" máme pro vás opravdu atraktivní kolekci nábytku Sofie, kterým můžete vybavit jak obývací pokoje, pracovny, studentské pokoje, tak ložnice, předsíně nebo jiné prostory domácnosti. Retro styl je individuální záležitostí. Jsou pro něj typické designové prvky, které se používaly v minulosti při výrobě nábytku a nyní se vrací a stávají se opět trendy.

Psací stůl Sofie je rovný, vyrobený z MDF materiálu v bílé barvě. Jeho součástí jsou 2 úzké šuplíky pro uložení drobných pomůcek. Nohy stolu jsou vysoké a společně s kulatými úchytky jsou z masivního dubu v přírodním odstínu. Horní deska nábytku má tloušťku 18mm a boky 15mm. Zadní deska je z HDF materiálu v tloušťce 2,8mm. Pokud by vám nevyhovovala délka psacího stolu, nabízíme další variantu stolu, který má kratší horní desku.

Kolekce Sofie je produktem dánského výrobce a nabízí různé typy komod, stolků, botník, regály, které svým retro stylem využijete pro všechny části domácnosti. V příslušenství naleznete jednotlivé díly nábytku Sofie, které můžete vybírat jednotlivě, podle vašich představ.

Barvabílá
Výška75.9 cm
Šířka130.1 cm
Hloubka69.8 cm
Převládající materiálMDF deska
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Lesk - stolyne
Na kolečkáchne
S výsuvem na klávesnicine
Rohové provedení stolune
Typ stoluse šuplíky
Hmotnost (kg)29 kg
Doplňkový materiálmasiv - dřevo