Postel pro studenty Zoon

080653

Nový produkt

Postel z kolekce Zoon. Dětská postel pro matraci 90x200cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

Skladem

3 938 Kč

- +

Postel pro studenty Zoon

Postel do studentského pokoje je součástí dětského pokoje Zoon. Systém nábytku Zoon je navržený ke skládání dětských pokojů. Vyniká kvalitním zpracováním, netradičním designem nábytku (zkosené a zaoblené hrany) a množstvím úložných prostorů. Neutrální barevné provedení - Dub Sonoma a Šedý antracit, je vhodné jak pro chlapce i dívky.

Zboží je dodáváno v demontu se zárukou 24 měsíců. Další díly nábytku do dětského pokoje kolekce Zoon, naleznete v souvisejícím zboží. Cena postele je bez matrace a roštu. Ty naleznete v příslušenství.

 

 

Parametry:

šířka: 95 cm

výška: 81 cm

hloubka: 206 cm

Rozměr pro matraci: 200 x 90 cm

Výška81 cm
Šířka95 cm
Hloubka206 cm
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Úložný prostor - postelne
Lesk - postelne
Cena postelebez matrace, bez roštu
Rozměr ložní plochy (cm)90 x 200
Nosnost - postel 90 kg
Způsob dodánív demontu
Typ postelejednolůžko
Typ dětské posteleklasická
S přistýlkoune
Se zábranoune
Se skluzavkoune
Hmotnost (kg)35 kg
Lamelový rošt Norma fis

Kvalitní a přitom levné lamelové rošty do postele to je kolekce VARIANT FIX. Rošty v rozměru 80x200cm nebo 90x200cm.

1 870 Kč
Sendvičová matrace Odette - 2 tuhosti - tř...

Rozměry do šířky 90cm. Zajišťuje vysoký komfort pro ležení a zotavující spánekvýborné ortopedické vlastnosti. Vyznačuje se vysokou pružností, tvarovou stálostí a dlouhou životností kvalitní jádro se 7 zónami pro dokonalé přizpůsobení obrysům těla velmi dobrá podpora ramenní, bederní a pánevní oblasti vhodná pro alergikyVĚTŠÍ...

3 340 Kč
Visící polička Zoon

Dětská polička patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

835 Kč
Dětská komoda Zoon

Dětská komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 999 Kč
Dětská šuplíková komoda Zoon

Dětská šuplíková komoda patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 665 Kč
Psací stůl pro děti Zoon

Dětský psací stůl patří do kolekce Zoon. Výška stolu je 74cm. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 929 Kč
Dětský regál Zoon

Dětský regál patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

3 917 Kč
Dětská rohová skříň Zoon

Dětská rohová skříňka patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

8 261 Kč
Dětská šatní skříň Zoon

Dětská šatní skříň patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

6 943 Kč
Dětská skříň Zoon

Dětská skříňka patří do kolekce nabytku Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

4 958 Kč
Šatní skříň Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Šatní skříň dub sonoma ZOON

8 999 Kč
Noční stolek Zoon - Dub sonoma/Šedý antracit

Dětský noční stolek patří do kolekce Zoon. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

2 092 Kč
Dětský pokoj Zoon 1

Dětský pokoj Zoon 1 v kombinaci Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

31 379 Kč
Dětský pokoj Zoon 2

Dětský pokoj Zoon 2 v kombinaci barev Dub Sonoma a Šedý antracit. Neutrální barevná kombinace vhodná jak do dívčího tak do chlapeckého dětského pokoje.

17 942 Kč