Studentský pokoj Nina II grafit / enigma

083786

Nový produkt

Kolekce nábytku Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

Free delivery !

4-8 týdnů

38 675 Kč

- +

Studentský pokoj Nina II grafit / enigma

Studentský pokoj Nina II je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Proto v sestavě naleznete prostornou rohovou šatní skříň, dva typy regálu, psací stůl, praktickou komodu, polici a postel s komfortním úložným prostorem. Úchytky jsou krásně sladěné s odstínem grafitu. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

 

Sestava dětského pokoje Nina I. obsahuje:

1X Psací stůl - š-125cm, v-85cm, h-55cm

1X Komoda 1D5S - š-90cm, v-85cm, h-40cm

1X Rohová šatní skříň - š-145cm, v-195cm, h-95cm

1X Polici 12 - š-110cm, v-40cm, h-28,5cm

1X Regál 3S - š-45cm, v-195cm, h-40cm

1X Regál 2D - š-60cm, v-195cm, h-40cm

1x Postel - d-203cm, v-80cm, h-114cm

 

Nábytek Nina je velmi variabilní. Dětský či studetský pokoj si můžete sestavit sami, dle vašich představ a prostorových možstí. Veškerý nábytek z této kolekce, naleznete v záložce příslušenství.

K posteli můžeme nabídnout také kvalitní matraci Odette kterou máme v akci -50%. K šatní skříni Vám doporučíme dokoupit osvětlení, pro lepší orientaci v prostorné skříni.

Pro holky/kluky - dětské a studentské pokojepro holky i kluky
Pro studenty/mimina - dětské a studentské pokojepro studenty
Barvašedá
Převládající materiállamino - imitace dřeva
Druh dřeva / dekordub
Způsob dodánív demontu
Doplňkové infobez matrace
Hmotnost (kg)414 kg
Pro počet dětí - dětské a studentské pokojepro 1 dítě
S psacím stolem - dětské a studentské pokojeano
S postelí - dětské a studentské pokojeano
Specifikace odstínugrafit / dub rivera
Lesk - dětské a studentské pokojene
Sendvičová matrace Odette - 2 tuhosti - tř...

Rozměry do šířky 90cm. Zajišťuje vysoký komfort pro ležení a zotavující spánekvýborné ortopedické vlastnosti. Vyznačuje se vysokou pružností, tvarovou stálostí a dlouhou životností kvalitní jádro se 7 zónami pro dokonalé přizpůsobení obrysům těla velmi dobrá podpora ramenní, bederní a pánevní oblasti vhodná pro alergikyVĚTŠÍ...

3 340 Kč
Rohová šatní skříň Nina grafit/dub rivera

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina dub rivera. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Rohová šatní skříň Nina grafit/enigma

Rohová šatní skříň do dětského pokoje stejné kolekce Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

12 169 Kč
Dětská šatní skříň Nina grafit/dub rivera

Skříň vhodná do dětského pokoje ve dvou barevných provedeních. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

6 054 Kč
Dětská šatní skříň Nina grafit/enigma

Prostorná šatní skříň Nina v kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

6 054 Kč
Dětský regál Nina 1D2S grafit/dub rivera

Regál do pokojíčku nebo studentského pokoje kolekce Nina v kombinaci barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 313 Kč
Dětský regál Nina 1D2S grafit/enigma

Vysoký regál Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 313 Kč
Dětský regál Nina 2D grafit/dub rivera

Kolekce nábytku Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 448 Kč
Dětský regál Nina 2D grafit/enigma

Studentský pokoj je vhodný vybavit regálem například Nina. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 448 Kč
Dětský regál Nina 2D1S grafit/dub rivera

Dětský regál Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 896 Kč
Dětský regál Nina 2D1S grafit/enigma

Skříňkový regál Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 896 Kč
Dětský regál Nina 3S grafit/dub rivera

Regál se šuplíky Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 750 Kč
Dětský regál Nina 3S grafit/enigma

Regál s šuplíky Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 750 Kč
Dětská komoda Nina 2D4S grafit/dub rivera

Komoda sestavy Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

5 282 Kč
Dětská komoda Nina 2D4S grafit/enigma

Praktická komoda Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

5 282 Kč
Dětská komoda Nina 1D5S grafit/dub rivera

Komoda do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 743 Kč
Dětská komoda Nina 1D5S grafit/enigma

Komoda do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 743 Kč
Dětský psací stůl Nina grafit/dub rivera

Dětský nebo studentský psací stůl Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 179 Kč
Dětský psací stůl Nina grafit/enigma

Televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

4 179 Kč
TV stolek Nina grafit/dub rivera

Televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje, nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 676 Kč
TV stolek Nina grafit/enigma

Praktický televizní stolek Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje, nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

3 676 Kč
Dětská police Nina 11 grafit/dub rivera

Police Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 716 Kč
Dětská police Nina 11 grafit/enigma

Police do dětského pokoje Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 716 Kč
Dětská police Nina 12 grafit/dub rivera

Polička nejen do děckého pokoje kolekce Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 667 Kč
Dětská police Nina 12 grafit/enigma

Praktická police vhodná do dětského pokoje stejnojmenné kolekce Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je určený do dětského pokoje či pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Nebo jej můžete umístit do kterékoliv obytné místnosti. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

1 667 Kč
Dětská postel Nina se zásuvkami grafit / d...

Dětská postel Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

7 720 Kč
Detská postel se zásuvkami Nina grafit / e...

Postel s úložným prostorem Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

7 720 Kč
Studentský pokoj Nina I grafit / dub river

Studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

25 576 Kč
Studentský pokoj Nina I grafit / Enigma

Praktický a prostorný studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Enigma je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

25 576 Kč
Studentský pokoj Nina II grafit / dub river

Studentský pokoj Nina spojuje modrení design s praktičnotí. Nábytek Nina je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Kombinace barev Grafit a Dub rivera je vhodná jak pro chlapce tak i pro dívky.

38 675 Kč