Pro dokonalé pohodlí – dětské patrové postele

v: Inspirace Na:

patrová postel

Spánek je nejdůležitější součástí života dětí. Je nezbytné pro děti vybrat takové dětské postele, aby byly zárukou plnohodnotného a pohodlného spánku.

Před nákupem postýlky je dobré věnovat pozornost následujícím faktorům:

  • Design. Barva a vzhled postýlky musí být v souladu s prostředím dětského pokoje.

  • Přípustné rozměry dětské postele. Pro kojence a děti do 6 měsíců je ideální velikost 90x45 cm. Pro děti do tří let, si můžete vybrat postel s rozměry 120x60 nebo 125x65. Pokud nemáte v úmyslu měnit nábytek v dětském pokoji do sedmi let dítěte, je třeba věnovat pozornost posteli o rozměrech 140x70 cm. Nejlepší volbou jsou lůžka, které se vyznačují svými „dospěláckými“ rozměry: 190X80 cm, lze tato lůžka měnit v závislosti na výšce a věku dítěte.

  • Kvalitní materiál. Nábytek by měl vydržet, co nejdéle a neškodit zdraví.

dětská postýlka

dětská postýlka

postel pro děti

postel se zábranou

Dětské patrové postele prozáří efektním designem každý interiér

Patrová postel! Pokuste se najít dítě, které odmítá vlastnit takový poklad. Pro děti je to celý svět, skutečný vlastní domov. Navíc uvolní hodně prostoru, což ocení majitelé malého bytu. Podle psychologů, k harmonickému rozvoji, děti stejně jako vzduch, potřebují svůj prostor. Dokonce i novorozenec potřebuje své vlastní místo na spaní. A když dítě vyroste a časem přibude další, je zcela zřejmé, že dětské patrové postele jsou tím nejlepším řešením - šetří místo, uvolní prostor pro hry, poskytuje dítěti osobní prostor, kde si může vytvořit svůj vlastní svět.

patrová postel pro děti Adéla

sestava Adéla

Špičková kvalita za rozumné ceny - loznice-wiki.cz

Zájemci o tento druh nábytku povětšinou hledají způsob, jak nakoupit levně, ale především kvalitně. Cenově dostupné a kvalitní dětské patrové postele najdete v internetovém obchodě loznice-wiki.cz. V tomto e-obchodě najdete palandy už od 2 240 Kč, přičemž i při nejlevnějších kouscích prodejce nabízí špičkové provedení a pěkný design.