Postele s úložným prostorem

v: Inspirace Na:

K postelím patří samozřejmě i úložné prostory. Máte v bytě zoufale málo místa pro své věci, peřiny nebo oblečení? Nabízíme vám moderní, jednoduché a zároveň praktické řešení.

postel s úložným prostorem

Postele s úložným prostorem, mají již vestavěný úložný prostor. Nejčastěji je úložný prostor pod postel řešen formou šuplíku. Nabízíme moderní postele, které jsou vyrobeny z kvalitního dřeva jak bukového tak smrkového. Další naše nabídka jsou postele vyrobeny z MDF desky. Máte na výběr z mnoha variant postelí. Postele s úložných prostorem, v různých rozměrech, designu, barvy - stačí si jen vybrat.

šuplík pod postel

Pokud máte malý byt, postel s úložným prostorem je to pravé pro vás. Její úložný prostor můžete využít nejen na peřinu, ale i na oblečení nebo na předměty které tak často nevyužíváte a chcete je efektivně uložit.. Úložný prostor pod postelí je velmi praktický. Možnost jeho využití určitě časem oceníte. Postele s úložným prostorem tak často dokážou nahradit i malou skříňku, komodu nebo klasické šuplíky.

 

úložný prostor pod postel

 

Nedostatek místa v ložnici Vám pomohou vyřešit postele s úložným prostorem. V ložnici vás určitě nadchne manželská postel s úložným prostorem. K manželské posteli máte možnost zakoupit noční stolek, komodu nebo šatní skříň stejného designu jako je postel a tím vytvořit dokonalou ložnici. Postele s úložným prostorem naleznete v sekci postele.

Postele s úložným prostorem pořídíte na našem eshopu levně.