Multifunkční postele - šetří místem v dětském pokoji

v: Novinky Na:

Klasická postel v dětském pokoji je velmi důležitá. Co ale říkate na postel multifunkční?

Tato postel budí větší zájem v současnosti než samotné postele, které kromě spánku dokážou plnit i některé další funkce. Například se jejich část dá využít jako úložný prostor, nebo se pod nimi dá vytvořit prostor pro hraní či stolek na psaní, ten může být například formou výsuvné části, která následně po vysunutí plní funkci stolu.

Adéla

Takové postele výrazně šetří místo v dětském pokoji, kterého je velmi často nedostatek.  Stůl stačí zasunout a postel zabírá v dětském pokoji téměř stejný prostor jako obyčejná dětská postel.Velkou výhodou jsou také různé police či skříňky v multifunkční posteli. Ty naleznou upotřebení jako úložný prostor v dětsém pokoji kterého není nikdy dost.

ZOE

Multifunkční postele jsou v barevných variantách pro kluky i holky. Jsou vyrobeny z kvalitních materialů nejčastěji lamino nebo MDF deska a jejich montáž je opravdu jednoduchá a zvládne ji každý. K posteli vám doporučujeme některou z našich nabízených matrací jako je například matrace Odette, kterou naleznete v příslušenství každé postele. Tato matrace je ve víborném poměru kvalita/cena a nyní dokonce za akční cenu.

Aleš