Manželské postele čalouněné

v: Inspirace Na:

Postele do ložnice jsou vyráběny z mnoha druhů materiálů. Postele z masivu, postele z lamina a nebo manželské postele čalouněné.

čalouněné postele do ložnice

 

Čalouněné postele do ložnice ANO či NE?

Nabídka v kategorii čalouněné postele je velmi obsáhlá a v různých cenových kategoriích. Levné čalouněné postele jsou často osazeny pevným roštem a pevnou matrací což je její nevýhoda. Dobrá volba jsou čalouněné postele s volně loženým roštem a matrací. I tyto čalouněné lůžka nemusejí být drahé. U těchto postelí můžete vybrat dle svého jak rošt tak matrace a tím postel uzpůsobit přímo Vám šité na míru. Výhodou takto složené postele je také to, že když matrace doslouží, to se u matrace střední kvality stane kolem 8-10 roku, můžeme vyměnit pouze matrace a ne celou postel. Tím se životnost postele prodlouží a vy máte opět zdravý a kvalitní spánek jako na posteli nové.

 

Čalouněné postele s úložným prostorem

Úložný prostor je v ložnici důležitý, proto mnoho lidí volí manželské postele s úložným prostorem a vyjímkou nejsou ani postele čalouněné. Úložný prostor v posteli není řešen jako u postelí z masivu šuplíkem ale tak, že postel jednoduše vyklopíte v místě uložení roštu. Máte tak k dispozici 2/3 odkrytého prostoru a zbylá 1/3 (pod hlavou) je využita také ale musíte tam předměty vsunout. 

 

čalouněné postele s úložným prostorem

 

 

Rošty pro čalouněné postele

Dobrá volba při výběru roštu pro vaši postel je polohovací rošt. Zde můžete lamely přizpůsobit přímo pro Vás (tuhost v určitém místě matrace). Další možností jsou rošty laťkové, tyto rošty jsou často vyrobeny z masivu a jsou tzv. pevné. Nedá se u nich nastavit tuhost. Tyto rošty jsou vhodné pro ty, kteří raději preferují spaní na tvrdé posteli.

 

Výběr matrace

Správný výběr matrace zajistí kvalitní spánek. Levné matrace lze sehnat téměř všude ale kvalitní už je problém. Důležité je si uvědomit jak dlouho spíme a zda se chceme probudit odpočinutí nebo ještě více unavení než jsme usínali. Naše čalouněné manželské postel mají ve většině případů na výběr ze čtyř matrací. Jak matrace kvalitní tak i levnější. Věříme, že si vyberete pro Vás tu pravou.

 

čalouněné postele levně

 

Materiál čalouněné postele

U každé čalouněné postele máte dva přehledné vzorníky. Z těchto máte možnost vybrat látku ze které bude postel vyrobena.

 


 

Můžeme nabídnout:

- čalouněné postele s úložným prostorem

- čalouněné postele 160x200

- čalouněné postele 180x200

- čalouněné postele letiště

- levné čalouněné postele