Postele s úložným prostorem 

Postele s úložným prostorem

Mnoho lidí, převážně těch, kteří mají v ložnici málo prostoru volí jako alternativu právě tyto postele. Postel s úložným prostorem vyřeší především problém kam uložit například lůžkoviny nebo méně potřebné předměty.Úložný prostor může být řešen jako integrovaný s čelně nebo bočně vyklápěcím roštem. Jednodušší konstrukce je pak tvořena klasickými zásuvkami pod postel, které se pohybují nejčastěji na PVC kolečkách. Nejčastěji se vyrábějí jako dvoulůžka neboli manželské postele letiště. Levným a přitom velmi praktickým řešením jsou postele vyrobeny z lamina nebo MDF desky, jejichž největší výhodou je cenová dostupnost a velký výběr dezénů či odstínů, právě tyto mají na našem eshopu největší zastoupení.

Moderní a elegantní provedení čalouněné postele představuje model Nala.

12 623 Kč
4-6 týdnů

Elegantní, moderní a jednoduchá varianta čalouněné postele.

19 583 Kč
4-6 týdnů

Elegantní, moderní a jednoduchá varianta čalouněné postele.

15 477 Kč
5-7 týdnů

Postel Sconto s nočními stolky dub sonoma/bílá 140x200cm.

6 590 Kč
1-3 týdny

Čalouněná postel Klára s bočním výklopem. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky a matrace.

13 268 Kč
4-6 týdnů

Elegantní postel Leontýna s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Leontýna. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 993 Kč
4-6 týdnů

Moderní čalouněná postel Jitka. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

12 782 Kč
4-6 týdnů

Moderní čalouněná postel Vanesa s pevným lamelovým roštem a čalouněnou matrací. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

15 862 Kč
4-6 týdnů

Elegantní postel Dajana s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Dajana. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 708 Kč
4-6 týdnů

Moderní postel Malvína s polohovatelným lamelovým roštem a přičalouněnou matrací. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele. Úložný prostor v bílém laminu.

18 942 Kč
4-6 týdnů

Elegantní postel Bianka s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Bianka. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 583 Kč
4-6 týdnů

Luxusní čalouněná postel Doris s volně loženými matracemi precizně čalouněným čelem a volně loženým polohovacím lamelovým roštem to je čalouněná postel Doris. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

20 990 Kč
4-6 týdnů
Zobrazeno 25 – 36 z 82 položek