Matrace pěnové 

Pěnové natrace

Patří mezi nejpopulárnější matrace na trhu a proto ja na našem eshopu také nejvíce zastoupena. Pěnové matrace se často dělí do tří základních skupin a to jsou PUR pěna, líná pěna a studená pěna. Nejkvalitnější jsou matrace ze studené pěny a matrace z líné pěny. Ze studené pěny je matrace prodyšná, antialergická, netvaruje se vlivem tepla, je ale pružnější než líná pěna, velkou výhodou je vysoká životnost. Na studené pěně se lépe mění poloha při spaní. Matrace z líné pěny neboli VISCO pěny se tvaruje teplem. Lze tedy říct že jak si lehnete, matrace se přizpůsobí přímo Vašemu tělu a působí na všechny partie rovnoměrně. PUR pěna je klasický molitan, není tak kvalitní jako předchozí dva materiály a nemá příliš dlouhou životnost, ostatně vlastnosti molitanu asi každý zná.

Trápí vás každý den po probuzení bolavá záda a bolesti hlavy? Pak zřejmě potřebujete novou matraci. Vyzkoušejte matraci Aloe comfort.

9 150 Kč
2-3 týdny

Komfortní matrace Airspring polargel v mnoha velikostech. Stop bolesti zad.

9 890 Kč
2-3 týdnů

Kvalitní pěnová matrace Airspring polargel je další úspěšnou matrací, jejíž složení nabízí dlouhou životnost a kvalitní spánek.

12 422 Kč
2-3 týdnů

Partnerská matrace nabízí každou stranu matrace v jiné tuhosti.

10 490 Kč
2-3 týdny

Anatomický polštář Paris Visco je vhodný pro uvolnění a odlehčení páteře. Je vyroben ze speciální paměťové pěny Viscogreen, která je měkká a přizpůsobivá.

1 900 Kč
2-3 týdny

Anatomický polštář London Viscogreen je vyroben z nově vyvinuté paměťové pěny, která se při kontaktu s tělesným teplem, přizpůsobuje anatomii těla.

1 985 Kč
2-3 týdny

Anatomický polštář Paris Vám nabízí kvalitní spánek a to zejména díky viscoelastické pěně, která zajišťuje výbornou vzdušnost.

1 090 Kč 1 270 Kč
Snížená cena!
2-3 týdny

Anatomický polštář Termopur je vyroben z paměťové pěny Lazy Foam, která výrazně snižuje zdravotní potíže spojené s bolestmi hlavy a ztuhlosti šíje.

1 176 Kč
2-3 týdny

Sendvičová matrace Partner biogreen je vyrobena z přírodních pěn Biogreen s rozdílnou tuhostí každé strany.

15 460 Kč
2-3 týdny

Kvalitní matrace pro vhodná pro dlouhodobě nemocné nebo pro důchodce.

14 610 Kč
2-3 týdny

Pěnová matrace Junior relax 16 je doporučována do dětských postelí. Je přizpůsobivá jakékoli velikosti postavy.

4 680 Kč
2-3 týdny

Pěnová matrace Junior relax 16 je doporučována do dětských postelí. Je přizpůsobivá jakékoli velikosti postavy.

3 820 Kč
2-3 týdny
Zobrazeno 37 – 48 z 59 položek