Rustikální skříně 

Rustikální skříně - skříně z masivu

Rustikální skříně patří na našem eshopu k velmi žádaným doplňkem interiéru jak rustikální ložnice tak například chodby.

Rustikální skříně - chlouba ložnice

Rustikální nábytek, v tomto případě skříně, řadíme mezi kvalitní nábytek díky svému detailnímu opracování. Skříně v rustikélním stylu jsou nejčastěji pořizovány do ložnic. V nabídce rustikálního nábytku nabízíme také postele, noční stolky a komody. Kombinací tohoto nábytku sestavíte celý interiér ložnice v jednotném designu. Šatní skříně z masivu jsou nejčastěji vyráběny z dubového, bukového či borovicového dřeva. Tento materiál je zdravotně nezávadný a povrchová úprava je prováděna vodouředitelnými laky nebo vosky. Pokud tedy chcete kvalitní a stylovou skříň, pořiďte si právě tyto.

Dubová šatní skříň, vhodná nejen do ložnice, vyrobená z masivu dubu.

21 860 Kč
4-6 týdnů

Šatní skříň z masivu dubu, vhodná nejen do ložnice. Luxusní provedení skříně.

21 860 Kč
4-6 týdnů

Selský nábytek je díky svému provedení vhodný pro vybavení jídelen, obývacích pokojů nebo jiných prostorů, které disponují dostatečně velkým prostorem.

36 600 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Vnitřní uspořádání s šatní tyčí. Možnost moření do více odstínů!!

27 198 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Vnitřní uspořádání s šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

28 883 Kč
6 - 8 týdnů

Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice.Možnost moření do více odstínů!!

22 111 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň v selském stylu vhodná na chatu nebo chalupu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Se šatní tyčí a policemi.Možnost moření do více odstínů!!

25 762 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň v selském stylu vhodná na chatu nebo chalupu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň je s policemi.Možnost moření do více odstínů!!

24 400 Kč
6 - 8 týdnů

Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň je s policemi.Možnost moření do více odstínů!!

15 404 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň v rustikálním stylu s policemi šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

38 378 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Skříň v rustikálním stylu s šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

37 017 Kč
6 - 8 týdnů

Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice.Možnost moření do více odstínů!!

17 099 Kč
6 - 8 týdnů
Zobrazeno 13 – 24 z 25 položek