Rustikální komody 

Rustikální komody komody z masivu

Komody v rustikálním stylu patří mezi velmi žádaný druh nábytku a to především do ložnice. Rustikální nábytek je specifický druh nábytku oblíbený díky své zdravotní nezávadnosti. Rustikální komody jsou především vyráběny z borovicového nebo dubového dřeva, a tím si zaručí svou kvalitu. Důraz je kladen na detail zpracování komody.Komodu můžete využít nejen v ložnici, ale také v obývacím pokoji na chodbě chatě či chalupě. Pokud vás nábytek z masivu oslovil, můžeme ještě nabídnout rustikální postele, rustikální šatní skříně, rustikální noční stolky, nebo celé rustikální ložnice.

Dubová komoda šuplíková, vhodná nejen do ložnice, vyrobená z masivu dubu. Šířka 200cm.

27 690 Kč
4-6 týdnů

Dubová komoda šuplíková, vhodná nejen do ložnice, vyrobená z masivu dubu.

17 650 Kč
4-6 týdnů

Kolekce Moris je produkt dánského výrobce a jeho design je ve venkovském stylu. Nábytek je vyroben z dánské borovice.

10 023 Kč
8-10 týdnů

Kombinovaná komoda Sena se skládá ze dvou šuplíků a dvou prostorných skříněk. Své místo najde nejen v jídelně, ale také v obýváku, ložnici nebo pokoji pro hosty.

15 129 Kč
Skladem

Bytelná venkovská dřevěná komoda se zdaleka nehodí jen do chalupy. Díky preciznímu zpracování v rustikálním stylu ji můžete hrdě vystavit i v moderní domácnosti. Jemnou práci budete obdivovat dlouhá léta. Navíc můžete tento skvost zahalit do dvou preferovaných barev.Možnost moření do růzdných odstínů.

11 670 Kč
6 - 8 týdnů
Zobrazeno 25 – 29 z 29 položek