Dětské pokoje pro studenty 

Dětské pokoje pro studenty

Postel a psací stůl, tento dětský nábytek musí obsahovat každé dětské pokoje pro školáky či studenty. V naší nabídce naleznete pokojíčky mnoha barev a provedení ze kterých zajisté vyberete. Sestavu lze zakoupit také levně a to v akci a nebo po jednotlivých dílech a sestavit tak můžete celý dětský pokoj dle představ vašeho školáka či studenta.

V nabídce naleznete také dětské multifunkční postele a jejich součástí již postel i psací stůl je lze tak ušetřit mnoho prostoru ve studentském pokoji.

Sestava nábytku vhodná pro vybavení dětského pokoje nebo obývacího pokoje.

13 031 Kč
3-5 týdnů

Dětský pokoj Delbert fialový nebo šedý.

33 761 Kč
3-5 týdnů

Dětský pokoj v odstínu fialové nebo šedé kolekce Delbert lze zakoupit také po jednotlivých dílech.

33 834 Kč
3-5 týdnů

Studentský pokoj kolekce Delbert lze doplnit také postelí.

24 510 Kč
3-5 týdnů

Studentský pokoj s psacím stolem. Lze také přikoupit postel.

18 763 Kč
3-5 týdnů

Součástí studentského pokoje Nebula 2 je: studentská postel 120x200cm, šatní skříň, psací stůl, regál, komoda, noční stolek a závěsná police.

36 918 Kč
Skladem

S přibývajícím věkem dítěte se mění i požadavky na dětský pokoj. Z dítěte se postupem času stává student a je tak potřeba vyměnit výbavu dětského pokojíku na studentský pokoj. Zajisté chcete, aby vaše dítě mělo dobré školní hodnocení. Prvním krokem k tomu je vytvoření optimálního prostředí pro studenta. Vaše dítě ocení místo, které je vybavené vším, co...

36 094 Kč
6 - 8 týdnů

Dítě školou povinné potřebuje celou řadu nábytku, aby mohlo podávat ten správný výkon. Zajisté chcete, aby vaše dítě mělo dobré školní hodnocení. Prvním krokem k tomu je vytvoření optimálního prostředí pro vašeho školáka. Nábytek z dětského pokoje Europe C vám s tím pomůže.

20 836 Kč
6 - 8 týdnů

Vaše děti si zaslouží mít krásné dětství. Napomozte tomu díky kolekci nábytku Europe, který je určen právě do pokojů vašich ratolestí. Vytvořte jim dokonalý pokojíček, do kterého se budou každý den těšit. Díky neutrální kombinaci barev se nábytek hodí do dívčího i klučičího pokoje. Kolekci Europe si vaše děti zamilují.

27 068 Kč
6 - 8 týdnů

Nábytek z dětského pokoje Europe A vykouzlí vašemu dítěti úsměv na tváři, který jen tak nezapomenete. Díky neutrální kombinaci barev se nábytek hodí do dívčího i klučičího pokoje. Nábytek je velmi kvalitní a bude vám dělat jenom radost. Kolekci Europe si vaše děti zamilují.

31 590 Kč
6 - 8 týdnů
Zobrazeno 25 – 34 z 34 položek