Komody ořech 

Komoda ořech

Ořech, právě tomuto odstínu dřeva je věnována tato kategorie nábytku. Komody ořech převážne vyhledáváte pro sladění vaší ložnice či dětského pokoje. Přírodní barva ořechu řadí tyto komody mezi vyhledávané díly nábytku. Novinkou na našem trhu jsou také komody v lesku ořech. Tyto patří mezi moderní komody nejen do ložnice. Materiálem použitým při výrobě je převážně mdf deska nebo dřevotřísková deska. Takto vyrobené komody jsou snadné na údržbu a neztrácí svou původní barvu.

Komody ořech - odstín do Vaší ložnice.

Praktická komoda se 4 šuplíky a 2 dvířky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

7 152 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 šuplíky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

5 434 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 zásuvkami a dvířky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

5 349 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda. Moderní nadčasový design 3 zásuvky.Komoda je vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Možnost výběru z 8 odstínů.

6 101 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda se 4 zásuvkami vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Komoda REA Wave 3 je funkční kus nábytku za skvělou cenu. Možnost výběru z 8 odstínů.

8 460 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda s 5 zásuvkami vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

9 277 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

5 470 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti - ložnici, pracovně, předsíni, dětském či studentském pokoji. Komoda REA Wave 6 je funkční kus nábytku za skvělou cenu. Možnost výběru z 8 odstínů.

8 869 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti - ložnici, pracovně, předsíni, dětském či studentském pokoji. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

10 600 Kč
3-7 týdnů
Zobrazeno 37 – 45 z 45 položek