Komody buk 

Bukové komody - komody v odstínu buk

Přírodní odstín komody v buku je stále populární a to především díky své neutrální barvě dřeva. Komody do dětského pokoje či do ložnice pořizujeme nejčastěji z důvodu uskladnění oděvů či ložního prádla. Bukové dřevo působí elegantně a svou jemnou strukturou zkrášlí vaši komodu. Komody buk zákazník nejčastěji pořizuje do již vybavené bukové ložnice nebo ložnici v tomto oblíbeném dekoru teprve pořizuje a my mu můžeme nabídnout další díly nábytku v této barvě, jako jsou noční stolky v buku či oblíbené bukové šatní skříně.

Komody buk - přírodní barva komody.

Praktická komoda se 2 dvířky a 4 šuplíky s možností výběru barvy 2. čela vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

6 463 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 dvířky a 2 šuplíky se sklem vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

8 283 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 šuplíky a 2 dvířky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

7 152 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 šuplíky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

5 434 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 zásuvkami a dvířky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

5 349 Kč
3-7 týdnů

Praktická komoda se 4 šuplíky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

5 434 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda. Moderní nadčasový design 3 zásuvky.Komoda je vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Možnost výběru z 8 odstínů.

6 101 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda se 4 zásuvkami vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Komoda REA Wave 3 je funkční kus nábytku za skvělou cenu. Možnost výběru z 8 odstínů.

7 741 Kč
3-7 týdnů

Praktická víceúčelová komoda s 5 zásuvkami vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

9 277 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

5 470 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti - ložnici, pracovně, předsíni, dětském či studentském pokoji. Komoda REA Wave 6 je funkční kus nábytku za skvělou cenu. Možnost výběru z 8 odstínů.

8 869 Kč
3-7 týdnů

Praktická kombinovaná komoda najde uplatnění v každé domácnosti - ložnici, pracovně, předsíni, dětském či studentském pokoji. Moderní a jednoduchý design. Možnost výběru z 8 odstínů.

8 107 Kč
3-7 týdnů
Zobrazeno 25 – 36 z 36 položek