Šatní skříně 


Šatní skříně

V každé domáctnosti plní šatní skříně především praktickou funkci, využití nalezly především k uskladnění oblečení a jiných věcí které potřebujete někam uložit. Šatní skříně v naší nabídce naleznete různých barevných provedení, velikostí či designu. Téměř veškeré šatní skříně disponují tyčí na zavěšení věšáků, například pro pověšení kabátů, bundy či plesových šatů. Skříně často obsahují také odkládací prostory ve formě polic či výsuvných šuplíků, které jsou u šatní skříně vhodné k odkládání drobnějšího druhu oblečení. Na mnoha skříních také naleznete zrcadlo, tato varianta šatní skříně je obzvláště praktická a vyhledávaná. Materiálem při výrobě skříně je nejčastěji používáno lamino a mdf deska, vyjímku tvoří šatní skříně z masivu, které jsou vyrobeny z přírodního dřeva.

Šatní skříně naleznou uplatnění nejen do ložnice ale i do dětského pokoje


Jednodveřová šatní skříň v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice.Možnost moření do více odstínů!!

17 099 Kč
6 - 8 týdnů

Dvoudveřová šatní skříň z masivu v selském stylu. Vyrobena z kvalitního masivu borovice. Vnitřní uspořádání s šatní tyčí.Možnost moření do více odstínů!!

21 166 Kč
6 - 8 týdnů

Šatní skříň vybavená policemi a šatníkovou tyčí, vhodná do ložnice, předsíně, pracovny, dětského či studentského pokoje.

7 388 Kč
3-7 týdnů
Zobrazeno 85 – 89 z 89 položek