Čalouněné postele s úložným prostorem 

Čalouněné postele s úložným prostorem

Moderní a levné čalouněné postele s úložným prostorem jsou díky kvalitě a velkého výběru velmi populární. Čalouněná dvoulúžka máte možnost vybrat v mnoha barvách. Kvalitní látka potahu postele zajistí její dlouhou životnost a stálost barvy. 180x200 cm to je standartní rozměr pro čalouněné postele s úložným prostorem, pokud potřebujete postel 160x200 cm nezoufejte, ty nabízíme také. Postel nabízí samostatně ložený rošt a matraci, to zajistí že pokud dojde časem k proležení matrace, nemusíte kupovat celou postel novou (jako tomu bylo dříve) ale provede se výměna pouze matrace jako u kterékoli jiné postele. Jedná se o český výrobek.

U KAŽDÉ ČALOUNĚNÉ POSTELE MÁTE MOŽNOST VYBRAT Z 66 LÁTEK A MNOHA MATRACÍ.

Úložného prostoru není v ložnici nikdy dost, tato postele jsou proto ideální řešení.

Moderní postel Malvína s polohovatelným lamelovým roštem a přičalouněnou matrací. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele. Úložný prostor v bílém laminu.

18 942 Kč
4-6 týdnů

Elegantní postel Dajana s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Dajana. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 708 Kč
4-6 týdnů

Elegantní postel Bianka s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Bianka. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 583 Kč
4-6 týdnů

Elegantní čalouněná postel Jolanda s volně loženými matracemi a volně loženým lamelovým roštem to je čalouněná postel Jolanda. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

18 480 Kč
4-6 týdnů

Luxusní čalouněná postel Doris s volně loženými matracemi precizně čalouněným čelem a volně loženým polohovacím lamelovým roštem to je čalouněná postel Doris. Jedná se o český výrobek. Možnost výběru látky, matrace a velikosti postele.

20 990 Kč
4-6 týdnů

Možnost velkého výběru látek a matrací. Ložná plocha válendy Alexa 140x200cm. Možnost levá i pravá varianta zadního čela válendy. Vysoká lehací plocha válendy, ocení především starší lidé. Jedná se o český výrobek. Přičalouněná matrace.

12 782 Kč
4-6 týdnů

Univerzální čalouněná válenda Boris 80x200cm s područkami a polštáři. Možnost výběru látky a matrace. Válenda má boční výklop  s velkým úložným prostorem v bílém laminu.  

13 742 Kč
4-6 týdnů

Univerzální čalouněná válenda Boris vhodná na příležitostní spaní s područkami a polštáři. Možnost výběru látky a matrace. Válenda má boční výklop  s velkým úložným prostorem v bílém laminu.  

13 742 Kč
4-6 týdnů

Čalouněná válenda ZUZANA 110x200cm s úložným prostorem v bílém laminu. Možnost výběru látky. Vysoký posed válendy, vhodná také pro seniory. Jedná se o český výrobek.   

12 094 Kč
4-6 týdnů

Čalouněná válenda ZUZANA 140x200cm s úložným prostorem v bílém laminu. Možnost výběru látky. Vysoká lehací plocha válendy, vhodná také pro seniory. Jedná se o český výrobek.   

14 164 Kč
4-6 týdnů

Rohová široká válenda s přičalouněnou matrací Nikola. Možnost velkého výběru látek a matrací. Ložná plocha válendy 110x200cm. Možnost levá i pravá varianta zadního čela. Vysoká lehací plocha, vhodná pro seniory. Jedná se o český výrobek.

11 076 Kč
4-6 týdnů

Polohovatelná válenda s lamelovým roštem Patrik ložné plochy 90x200cm. Možnost výběru látky a matrace. Vysoká lehací plocha válendy, ocení především starší lidé. Jedná se o český výrobek.  

8 529 Kč
4-6 týdnů
Zobrazeno 13 – 24 z 69 položek